M de Málaga-prijs voor atletiekclub Nerja

MALAGA – De atletiekclub van Nerja heeft in het Auditorio Edgar Neville van Málaga op de Día de Andalucía (zondag 28 februari) de ‘M de Málaga’-prijs ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt, de Club Nerja de Atletismo werd volgens het juryrapport dit jaar verkozen ‘wegens het promoten van sport onder jongeren, als ambassadeur van de provincie én de behaalde successen’.

De atletiekclub van Nerja (opgericht in 1983) is uitgegroeid tot één van de toonaangevende atletiekverenigingen in Spanje en boekte de afgelopen jaren tal van successen. De club telt momenteel 850 leden en behaalde in haar relatief korte geschiedenis 167 nationale titels. In 2020 bereikte de vereniging een nieuwe mijlpaal: in álle kampioenschappen waaraan werd deelgenomen werd het erepodium bereikt, bovendien werd het Andalusisch clubkampioenschap outdoor-atletiek behaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s