Málaga CF zakt verder weg in Segunda División

MIRANDA DE EBRO – Door een 1-0 nederlaag bij en tegen Mirandés is de Andalusische voetbalclub Málaga CF maandagavond 1 maart verder weggezakt in de Segunda División, het Spaanse equivalent van de Nederlandse Eerste Divisie. In een uiterst rommelige slotfase van het duel scoorde de thuisclub via Daniel Vivian een kwartier voor tijd de enige en beslissende treffer.

Het doelpunt werd in eerste instantie door de arbiter nog afgekeurd wegens vermeend buitenspel, maar na interventie van de VAR werd de treffer alsnog erkend. Beide ploegen hielden elkaar maandagavond in lang evenwicht, al was Mirandés de iets sterkere ploeg. Door het nieuwe verlies is Málaga inmiddels weggezakt naar de veertiende plaats in de Segunda División.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s