Bewolkte week voor Nerja en omgeving

NERJA – De eerste week van maart brengt voor Nerja en directe omgeving een periode met relatief lage temperaturen en veel bewolking. De weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) zien in hun meest recente voorspellingen het kwik de komende dagen niet hoger komen dan een gemiddelde dagwaarde van 18 graden Celsius, met daarbij veel bewolking en een enkele regenbui.

Van wind is de komende week weinig tot geen sprake, na maandag 1 maart loopt de gemiddelde dagtemperatuur terug tot zo’n 15 graden Celsius. Vanaf vrijdag 5 maart neemt de kans op neerslag toe, ook op dinsdagmiddag 2 maart bestaat de er kans op een enkele regenbui.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s