Eredivisietopper tussen PSV en Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de 24ste ronde in de Nederlandse Eredivisie is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn er overdag (in verband met de gedwongen Corona-sluitingstijd van 18.00 uur) wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale competities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op zondag 28 februari staat de topper tussen PSV en Ajax (aanvang 14.30 uur) op de rol. Aansluitend (aftrap 16.45 uur) volgt de ontmoeting tussen AZ en Feyenoord.  Hiervan is, in verband met de momenteel verplichte sluitingstijd van 18.00 uur, alleen de eerste helft te zien bij El Fuego.

Tevens zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden (vermits deze overdag worden afgewerkt) te zien uit de Spaanse en Engelse competitie.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s