Granada loot Molde in achtste finales Europa League

GRANADA – Voetbalclub Granada neemt het in de achtste finales van de Europa League op tegen het Noorse Molde FK, zo heeft de loting van de UEFA vrijdag 26 februari uitgewezen. Granada speelt op donderdag 11 maart eerst een thuiswedstrijd, een week later volgt de return in Noorwegen.

Molde schakelde in de vorige ronde het Duitse TSG 1899 Hoffenheim uit, door na een 3-3 gelijkspel in eigen huis toe te slaan in de uitwedstrijd (0-2). Granada vloerde in het Europese debuutjaar het Italiaanse Napoli. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes werd met 2-0 gewonnen waarna een 2-1 verlies in Napoli volstond om zich bij de laatste zestien clubs te scharen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s