Granada CF naar laatste zestien in Europa League

GRANADA – In het Italiaanse Napoli heeft voetbalclub Granada CF zich donderdagavond 25 februari ondanks een 2-1 verlies geplaatst bij de laatste zestien clubs van de Europa League. De Andalusische voetballers konden zich de nederlaag permitteren na de 2-0 winst van vorige week in eigen huis.

Makkelijk had Granada het niet in het Stadio Diego Armando Maradona van Napoli. De Italiaanse opponent trok fel uit de startblokken en had al na drie minuten de zo begeerde openingstreffer te pakken dankzij de Pool Piotr Zielinski. Het antwoord van Granada volgde twintig minuten later. Ángel Montoro scoorde, op aangeven van de Fransman Dimitri Foulquier, de gelijkmaker: 1-1.

Napoli ging vervolgens opnieuw op jacht naar een voorsprong maar moest daarop wachten tot de zestigste minuut, toen Fabián Ruiz de stand naar 2-1 tilde. In het resterende half uur slaagden beide ploegen er niet in om nog iets aan de score te veranderen.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s