Zanger Juan Luis Pascual treedt op in Riogordo

RIOGORDO – De in de regio rond Nerja veel optredende Spaanse zanger Juan Luis Pascual Sanchez is zaterdag 27  februari te zien en te beluisteren In het dorp Riogordo, op zo’n dertig kilometer landinwaarts vanaf Vélez-Málaga.

Dit gebeurt in Restaurante Cortijo de la Veleta vanaf 14.00 uur. Het optreden duurt tot circa 17.00 uur. Telefonisch reserveren (via het nummer +34 651 043 848) wordt, in verband met de huidige Corona-beperkingen, aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s