Málaga CF houdt stand tegen Rayo Vallecano

MALAGA – Na twee achtereenvolgende nederlagen boekte Málaga CF zondagavond 21 februari een 2-0 zege in de Spaanse Segunda División. Twee vroege treffers bleken voor de Andalusische voetballers voldoende om het bezoekende Rayo Vallecano in het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga op de knieën te dwingen.

Joaquin Muñoz tekende al na drie minuten spelen voor de openingstreffer, José Luis Muñoz verdubbelde op aangeven van Ismael Casado de marge na 25 minuten. Rayo Vallecano was daarna weliswaar de bovenliggende partij, tot scoren kwamen de bezoekers niet waardoor Málaga de drie punten in eigen huis hield.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s