Fins horlogemerk neemt reclamespotje op in Nerja

NERJA – Cameraploegen van het bedrijf EME Films trekken deze dagen door Nerja en omgeving om een reclamespotje op te nemen voor het Finse horlogemerk Suunto. De opnamen worden voornamelijk gemaakt in het natuurpark Parque Natural Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama.

De wethouder voor toerisme, Gema García, toonde zich deze week via een persbericht verheugt over de opnamen. “Voor Nerja is dit een uitstekende vorm van promotie, waarbij onze spectaculaire landschappen, stranden en kliffen internationaal onder de aandacht worden gebracht. Als gemeente verlenen wij hier, uit toeristisch oogpunt, dan ook onze volledige medewerking aan.”

Recent werden er in Nerja opnamen gemaakt voor onder meer de Britse tv-serie ‘A Place under the Sun’, een programma dat Britten aanmoedigt te investeren in huizen aan de Costa del Sol. Ook werden er in Nerja opnamen gemaakt voor een nieuwe Netflix-serie en werden er muzikale videoclips opgenomen op het strand van Maro.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s