Waarschuwing voor windstoten rond Nerja

NERJA – Voor Nerja en omgeving is zondag 7 februari een ‘code geel’ afgegeven door het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). De meteorologen waarschuwen voor mogelijke windstoten en hoge golven voor de kust.

Daarbij worden vlagen met windkracht zeven (harde wind) verwacht, terwijl de golven voor de kust een hoogte kunnen bereiken van drie meter. Regen is daarbij niet voorzien, dit is het wel het geval voor zondagnacht, maandag en dinsdag. De temperaturen halen daarbij voor de komende dagen een gemiddelde maximale waarde van 17 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s