Málaga CF onderuit tegen Real Zaragoza

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion ging Málaga CF zondagmiddag 7 februari in de voetbalcompetitie voor de Segunda División met 1-2 onderuit tegen het bezoekende Real Zaragoza. De thuisclub had een licht veldoverwicht maar kreeg in de eerste helft twee tegentreffers om de oren en zag geen kans deze schade te herstellen.

Real Zaragoza, onderaan de ranglijst van de Seguna División geklasseerd, liet tegen middenmoter Málaga geen twijfel over de bedoelingen. Al na elf minuten spelen nam Zaragoza de leiding in de wedstrijd via de Nigeriaan James Igbekeme, om vervolgens die voorsprong op slag van rust door Carlos Martín te verdubbelen.

Het duurde tot zeven minuten voor het eindsignaal alvorens Málaga daar iets tegenover kon stellen. José Luis Muñoz tekende voor de tegentreffer, waarna de thuisclub in de resterende speeltijd nog tevergeefs op zoek ging naar de gelijkmaker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s