Karaoke-middag met zangeres Pam Marie bij Los Amigos

TORROX – In de kustplaats Torrox is vrijdagmiddag 29 januari een karaoke-middag bij te wonen. Deze vindt plaats bij bar Los Amigos. Het muzikale evenement staat onder leiding van de zangeres Pam Marie en begint rond 14.00 uur.

De bar is te vinden in de urbanisatie Torrox Park aan het Centro Commercial 1b. Alle momenteel geldende Corona-maatregelen zijn daarbij van kracht waardoor er sprake is van een beperkte capaciteit. Het vooraf reserveren van een tafel wordt aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s