Nerja lanceert fotowedstrijd via sociale media

NERJA – Met als doel Nerja als vakantiebestemming te promoten, is de gemeente Nerja een fotowedstrijd begonnen via de sociale media. Potentiële deelnemers wordt daarbij gevraagd een foto die deze maand is gemaakt in Nerja te posten op bijvoorbeeld Facebook of Instagram, voorzien van de hashtag #DescubreNerja (vrij vertaald ‘Ontdek Nerja’).

De beste foto’s worden door een deskundige jury geselecteerd voor een plaats in een kalender, die vervolgens wordt uitgegeven voor het jaar 2022. “Nerja en Maro hebben de bezoekers droomlandschappen te bieden. De stranden en de typerende straten, het Balcón de Europa, de grotten van Maro en de kliffen aan de kust zijn daar slechts een paar voorbeelden van. Het is nu de tijd om al dat fraais te bundelen en te presenteren aan een internationaal publiek. Als de crisis is overwonnen moet Nerja zijn plek heroveren als favoriete vakantiebestemming voor velen”, omschrijft wethouder Gema García het initiatief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s