Opnieuw stijging van Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Gedurende het afgelopen weekeinde zijn binnen de gemeente Nerja 23 nieuwe Corona-besmettingen aan het licht gekomen. Dit melden de lokale gezondheidsdiensten in hun weekoverzicht omtrent de ontwikkelingen rond het Covid-19 virus.

Met deze serie aan nieuwe gevallen is het totaal geconstateerde besmettingen in Nerja, sinds het begin van de pandemie, opgelopen naar 368. Hiervan zijn inmiddels 250 personen genezen verklaard. De huidige veiligheidsmaatregelen én de avondklok blijven voorlopig van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s