Online lezing van Daniel Muñoz bij The Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdag 26 januari via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Daniel Muñoz en heeft als titel ‘Did the Spanish Inquisition have a bad press? The Art of half truths in Renaissance Europe.’

De lezing begint om 18.00 uur. Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen nu aangeboden via internet. Meer informatie over de Arts Society Nerja en de betreffende lezing is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s