Granada loot CDA Navalcarnero voor Spaanse voetbalbeker

GRANADA – In de achtste finales van de strijd om de Copa del Rey (de Spaanse voetbalbeker) heeft Granada CF de Segunda División B-club CDA Navalcarnero FC geloot als tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 28 januari in het Mariano González-stadion van de plaats Navalcarnero (regio Madrid).

CDA Navalcarnero schakelde in de tweede ronde Las Palmas uit (1-0) en plaatste zich vervolgens verrassend ten koste van Eibar (3-1) voor de achtste finales. Granada werkte zich in de vorige ronde moeizaam langs streekgenoot Málaga CF (1-2). Het tijdstip van de wedstrijd is in principe 19.00 uur, waarvan door de clubs in onderling overleg nog kan worden afgeweken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s