Sterke stijging Corona-gevallen in Nerja deze week

NERJA – Het aantal Corona-besmettingen binnen de gemeente Nerja is vanaf maandag fors toegenomen. Volgens de lokale gezondheidsdiensten zijn er deze week 27 gevallen bijgekomen en is het totaal aantal geconstateerde besmettingen opgelopen naar 345.

De stijging openbaarde zich vooral aan het begin van deze week, zo wijzen de cijfers uit. Op vrijdag 22 januari was er ‘slechts’ sprake van drie nieuwe gevallen, waar er eerder in de week sprake was van tien gevallen per dag. Het aantal hersteld verklaarde (sinds maandag 18 januari)  personen bleef staan op 247.

2 gedachten over “Sterke stijging Corona-gevallen in Nerja deze week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s