Openingstijden gemeentelijke sportcomplexen Nerja gewijzigd na nieuwe Corona-maatregelen

NERJA – De strengere veiligheidsmaatregelen omtrent het Covid-19 virus in Nerja hebben ook gevolgen voor de openingstijden van de diverse gemeentelijke sportcomplexen. Sportwethouder Daviel Rivas kondigde woensdag 20 januari een aanpassing van de openingstijden aan, met onmiddellijke ingang.

Daarbij zijn de openingstijden van het overdekte zwembad (achter het sportcomplex langs de N-340) gesteld op 08.00-18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Voor de zaterdagen is dat 09.00-18.00 uur en op zondagen is het overdekte zwembad geopend van 10.00-14.00 uur.

Voor de aanpalende atletiekbaan gelden op doordeweekse dagen openingstijden van 09.00-14.00 uur. Deze tijden gelden ook op zaterdagen, op zondagen is het atletiekcomplex gesloten.

De gemeentelijke paddle-banen (naast het zwembad) zijn op werkdagen geopend tussen 08.00 en 21.00 uur; op zaterdagen gaan deze banen om 20.00 uur dicht terwijl de openingstijden op zondagen zijn vastgesteld van 10.00 tot 14.00 uur. Alle voorgeschreven veiligheidsmaatregelen op en rond de sportcomplexen zijn daarbij van kracht.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s