Granada CF ontsnapt aan nederlaag tegen Villareal

VILLAREAL – In het voetbalstadion El Madrigal van Villareal is de competitiewedstrijd in de Primera División tussen thuisclub Villareal en het bezoekende Granada CF woensdagavond 20 januari geëindigd in een 2-2 gelijkspel. In een tumultueuze slotminuut miste Villareal een strafschop en incasseerde Granada een rode én twee gele kaarten.

Granada begon nog wel voortvarend aan het duel en kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong door Roberto Soldado. Rubén Peña bracht acht minuten later beide ploegen op gelijke hoogte (1-1), hetgeen tevens de ruststand betekende.

Het sterkere Villareal slaagde halverwege de tweede helft erin het krachtsverschil uit te drukken in een tweede treffer toen Moises Gómez een strafschop benutte (2-1). Tien minuten later bracht de Braziliaan Robert Kennedy zijn club Granada weer langszij (2-2). In de blessuretijd werd de uit Kameroen afkomstige Granada-middenvelder Yan Brice van het veld gestuurd en miste Francisco Alcácer de uitgelezen kans voor Villareal om vanaf elf meter het duel alsnog in het voordeel van de thuisclub te beslissen.

Na dit gelijkspel staat de Granada CF nu zevende op de competitieranglijst. De eerstvolgende wedstrijd voor de Andalusische formatie is zondag 24 januari (aftrap 14.00 uur), als de club in Pamplona aantreedt voor het competitieduel bij en tegen staartclub Osasuna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s