Zonnig weekeinde rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor dit weekeinde en het begin van de komende week een aantal zonnige dagen voor Nerja en omgeving. De gemiddelde dagtemperaturen halen daarbij waarden van circa 16 graden Celsius.

In de namiddag van zondag 17 januari worden daarbij de eerste wolkendekken voorzien, die ook aan het begin van de komende week het weerbeeld regeren. Met ingang van woensdag 20 januari kan daaruit, volgens de huidige weersverwachtingen, neerslag vallen aan de Costa del Sol. De wind laat het de komende dagen afweten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s