Engels en Nederlands competitievoetbal te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de negentiende speelronde in de Engelse Premier League en de zeventiende ronde in de Nederlandse Eredivisie is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook de Andalusische bekerkraker tussen Málaga CF en Granada CF is bij El Fuego te volgen.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Málaga CF en Granada CF spelen zondag 17 januari vanaf 12.00 uur tegen elkaar in de derde ronde voor de Copa del Rey. De wedstrijd wordt afgewerkt in het La Rosaleda-stadion van Málaga.

Uit de Premier League en de Eredivisie worden een aantal wedstrijden uitgezonden die op zaterdag of zondag overdag worden afgewerkt. De ’s avonds geplande wedstrijden worden niet vertoond in verband met de verplichte sluitingstijd van 18.00 uur vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona-virus.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Een gedachte over “Engels en Nederlands competitievoetbal te zien bij bar El Fuego

  1. Sowieso een super gezellige bar. Goede mogelijkheid buiten in het zonnetje te zitten, drankje erbij… en toch voetbal kunnen kijken….. The place to be..
    Cor en Petra

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s