Málaga CF niet voor tweede keer op rij langs Real Oviedo

MALAGA – Het is Málaga CF zaterdagavond 9 januari niet gelukt om voor de tweede keer binnen een paar dagen tijd Real Oviedo van zich af te schudden. Waar het eerder deze week in het onderlinge duel voor de Spaanse voetbalbeker (Copa del Rey, red.) nog 1-0 werd voor Málaga door een treffer in de slotfase van de verlenging, kwamen beide ploegen in de competitie voor de Segunda División een 1-1 puntendeling overeen.

Málaga begon voortvarend aan het competitieduel en zag de Franse aanvaller Yanis Rahmani al na dertien minuten de openingstreffer produceren: 1-0. Hierna hielden beide ploegen elkaar lange tijd in evenwicht. Zes minuten na rust scoorde Matías Nahuel voor Oviedo de gelijkmaker (1-1), zeven minuten voor het einde van de wedstrijd werd Málaga-verdediger Alberto Escassi met een rode kaart (twee keer geel) van het veld gestuurd. Málaga trok vervolgens met tien spelers het gelijkspel over de streep.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s