Kansloos Granada krijgt slaag van Barcelona

GRANADA – In het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada kreeg de Andalusische voetbalclub Granada CF zaterdagavond 9 januari een pak slaag van FC Barcelona. De subtopper had niets in te brengen tegen de bezoekende topclub van trainer Ronald Koeman, die op kinderlijk eenvoudige wijze de drie punten in de wacht sleepte: 0-4.

De ambities van Granada om te stunten tegen de lijstaanvoerder werden al na twaalf minuten voetballen om zeep geholpen door de Fransman Antoine Griezmann: 0-1. In het verdere verloop van de eerste helft bleek het krachtsverschil overduidelijk en liep een oppermachtig Barcelona door twee treffers van de Argentijn Lionel Messi eenvoudig uit naar 0-3.

Halverwege de tweede helft bepaalde Griezmann met zijn tweede treffer van de avond de eindstand op 0-4. De pijn voor Granada werd twaalf minuten voor tijd nog vergroot door een rode kaart voor verdediger Jesús Vallejo.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s