Renovatie Pabellón José Bobadilla in laatste fase

NERJA – De renovatiewerkzaamheden aan het Pabellón José Bobadilla Álvarez en de aanpalende sportvelden in het Parque Verano Azul van Nerja zijn aanbeland in hun laatste fase. Deze week worden de laatste reparaties uitgevoerd aan het dak van de sportfaciliteit. De grootschalige herstelwerkzaamheden en opfrisbeurten hebben meer dan twee jaar in beslag genomen.

De renovatie is uitgevoerd in twee gedeelten, waarbij het overgrote deel plaatsvond in het najaar van 2020. Volgens de wethouden van sportzaken in Nerja, Daniel Rivas, was er sprake van veel achterstallig onderhoud hetgeen voor gevaarlijke situaties zorgde bij de gebruikers van de accommodatie. Met name aan het dak is gewerkt terwijl er verder vooral veel schilder- en reparatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Na de renovatie van het Pabellón José Bobadilla Álvarez is het de beurt aan de sportcomplexen van het Colegio Las Maravilla in Maro (dat tot de gemeente Nerja behoort, red.) voor een uitgebreide opknapbeurt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s