Ajax-PSV in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de vijftiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn komend weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Dé topper uit deze speelronde is het duel tussen de topclubs Ajax en PSV, dat zondagavond 10 januari (aanvang 16.45 uur) wordt afgewerkt in Amsterdam. Feyenoord speelt op dezelfde dag (vanaf 13.15 uur) in het eigen stadion De Kuip de Rotterdamse stadsderby tegen Sparta. Een dag eerder, op zaterdag 9 januari) komen Vitesse (uit tegen Heracles, aanvang 21.00 uur) en AZ (uit tegen PEC Zwolle, aanvang eveneens 21.00 uur) in actie.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn ook andere midweekse voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het Andalusische Granada CF speelt zaterdagavond 9 januari vanaf 18.30 uur in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen FC Barcelona.

Málaga CF speelt zaterdagavond vanaf 18.15 uur voor de Segunda Division opnieuw een thuiswedstrijd tegen Real Oviedo, de club die eerder deze week in de Copa del Rey (de Spaanse voetbalbeker, red.) met 1-0 in de verlenging werd uitgeschakeld.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s