Málaga door het oog van de naald in bekerduel met Real Oviedo

MALAGA – In het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga plaatste Málaga CF zich woensdagavond 6 januari via een 1-0 overwinning op Real Oviedo voor de derde ronde van de Spaanse voetbalbeker Copa del Rey. Na negentig minuten voetbal stond er nog altijd een 0-0 stand op het scorebord, de winnende treffer kwam pas twee minuten voor het verstrijken van de verlenging tot stand: 1-0.

Beide clubs hielden elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht. Een rode kaart voor Oviedo-middenvelder Javier Martínez (twee keer geel in dire minuten tijd) bleek zes minuten voor het einde van de verlenging doorslaggevend. De Argentijn Pablo Chavarría drukte de plotseling verkregen numerieke veldoverwicht in de 118e minuut uit in de beslissende treffer: 1-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s