Granada CF ontsnapt aan blamage in Spaanse bekerstrijd

LÉON – In de strijd om de Spaanse voetbalbeker (Copa del Rey, red.) heeft Primera División-club Granada CF zich woensdagavond 6 januari met de grootst mogelijke moeite geplaatst voor de derde ronde. De Andalusische club had in Léon een verlenging nodig om zich te ontdoen van de thuisspelende Segunda División B-club Cultural Leonesa: 1-2.

De thuisclub ging voortvarend van start en stond al na drie minuten spelen op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Marc Rovirola. Een kwartier later bracht Jorge Molina zijn club Granada weer langszij. Leonesa toonde zich amper aangeslagen en bleef gedurende de resterende officiële speeltijd de evenknie van het favoriete Granada CF, met een 1-1 eindstand als resultaat.

In de verlenging bracht een laat doelpunt (na 116 minuten spelen) van de Venezolaan Darwin Machís de uiteindelijke beslissing: 1-2.

Foto (c) website Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s