Stroomonderbrekingen op donderdag in centrum van Nerja

NERJA – In het centrum van Nerja vindt donderdag 7 januari op diverse plaatsen onderhoud plaats aan het elektriciteitsnetwerk. Het onderhoud wordt uitgevoerd tussen 08.30 en 11.30 uur in de ochtend én ’s middags vanaf 16.00 tot 19.00 uur in de avond.

De werkzaamheden vinden plaats in de Calle Hernando de Carabeo, Calle los Huertos, Pasaje Milenio, Prolongación Rodriguez Acosta en de Plaza del Olvido. Meer info is verkrijgbaar via het telefoonnummer +34 900 850 840 en/of de website www.edistribucion.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s