Negen nieuwe Corona-besmettingen in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja zijn de afgelopen vier dagen negen nieuwe Corona-besmettingen gemeld. Dit trieste gegeven herleiden de lokale gezondheidsdiensten uit de meest recente cijfers omtrent de lokale ontwikkelingen rond het Covid-19  virus.

In totaal zijn er in Nerja, sinds het begin van de pandemie in maart vorig jaar, nu 270 Covid-19 besmettingen geconstateerd. Hiervan zijn 241 gevallen inmiddels genezen verklaard. Binnen de gemeente Nerja zijn er volgens de gezondheidsdiensten tot nog toe vier mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Alle momenteel geldende maatregelen en beperkingen blijven voorlopig van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s