Málaga CF niet langs hekkensluiter

ALBACETE – Voetbalclub Málaga CF slaagde er zondagavond 3 januari niet in zich te ontdoen van de hekkensluiter in de Segunda División Albacete. In de uitwedstrijd nam Málaga nog wel vlak na rust de leiding maar zag de thuisclub binnen drie minuten kans om die achterstand weg te werken: 1-1.

Málaga had wel over de hele wedstrijd een licht overwicht maar zag geen kans het kwaliteitsverschil in doelpunten uit te drukken. Vijf minuten na de pauze scoorde middenvelder Jairo Samperio wél de openingstreffer voor Málaga. Albacete toonde zich niet aangeslagen en stond drie minuten later alweer op gelijke hoogte na een treffer van Alfredo Ortuño, die de bal uit een strafschop binnenschoot: 1-1. In het verdere verloop van de wedstrijd kwam er in die stand geen wijziging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s