Eibar te sterk voor Granada CF

EIBAR – In het voetbalstadion Estadio Municipal de Ipurua van het Baskische Eibar bleek de club van die naam zondagavond 3 januari met 2-0 te sterk voor het Andalusische Granada CF in het competitieduel voor de Primera División. Twee doelpunten van Bryan Gil in de tweede helft bleken doorslaggevend voor de winst van de thuisclub.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar op het natte veld in nog in evenwicht, in de tweede helft toonde SD Eibar iets doortastender te zijn in het treffen tussen beide subtoppers. Met treffers in de 55ste en de 76ste minuut drukte Gil zijn stempel op de wedstrijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s