Provincie kent ruim anderhalve ton subsidie toe aan Nerja

NERJA – De gemeente Nerja krijgt van de provincie Málaga een subsidie van 162.938 euro om het wandelpad tussen de stranden van La Caletilla en Salón te renoveren. De renovatie maakt deel uit van Senda Litotal-project, waarbij gemeenten in de provincie Málaga in staat worden gesteld om langs de kust een ecologische herwaardering door te voeren en de kustlijn aantrekkelijker te maken voor het toerisme.

Nerja’s burgemeester José Alberto Armijo sprak deze week zijn tevredenheid uit over de subsidietoekenning: “De herwaardering en het doorvoeren van verbeteringen uit het oogpunt van het toerisme zijn precies de doelstellingen die we met het Senda Litoral-project voor ogen hebben. Deze zijn van enorme waarde zijn voor het totale toeristische aanbod en algemene welzijn van onze gemeente”, sprak hij zich verheugd uit.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s