Drugsvangst van 1.500 kilo hasj bij Nerja

MARO/NERJA – Agenten van de Guardia Civil hebben het afgelopen weekeinde een partij van ruim 1.500 kilo hasj onderschept in het naast Nerja gelegen dorp Maro. Daarbij zijn acht mensen opgepakt toen zij probeerde de lading vanuit een boot over te brengen op het strand van Maro.

Eén van de verdachten werd ter plekke gearresteerd, de overige daders sloegen op de vlucht maar werden later in de omgeving van Nerja alsnog opgepakt. Bij de actie werd een boot én de lading van 1.535 kilogram hasj in beslag genomen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s