Málaga CF zakt verder weg na gelijkspel

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion kwam voetbalclub Málaga CF zondagavond 20 december niet verder dan een bloedeloos 0-0 gelijkspel tegen opponent UD Logroñés. Door dit magere resultaat zakte de Andalusische club naar de twaalfde plaats op de ranglijst voor de Segunda Divisón.

Málaga beëindgde het duel met slechts tien spelers, nadat de Franse aanvaller Yanis Rahmani na 36 minuten in de eerste helft door de arbitrage met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Het leverde Logroñés een duidelijk veldoverwicht op, wat de bezoekers echter niet in doelpunten wisten uit te drukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s