Granada CF klopt ook Real Betis

GRANADA – Naast de goede prestaties tijdens het debuutjaar in de Europa League blijft de Andalusische voetbalclub Granada CF ook goed meedraaien in de Spaanse Primera División. Zondagmiddag 20 december werd Real Betis Sevilla in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada met 2-0 verslagen.

De thuisclub legde de basis voor de winst in de eerste twintig minuten van de wedstrijd, waarin Roberto Soldado twee keer tot scoren kwam. Eerst benutte de spits na amper een kwartier spelen een toegekende strafschop, zes minuten later scoorde hij opnieuw en bepaalde daarmee de eindstand op 2-0. Mede door deze overwinning steeg Granada CF naar de zesde plaats op de competitieranglijst.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s