Online lezing ‘Santa Claus’ bij The Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdag 15 december via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Christopher Bradley en heeft als titel ‘Santa Claus: the art that turns him from St. Nicholas to Father Christmas’.  De lezing begint om 18.00 uur.

Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen nu aangeboden via internet. Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s