Napoli volgende tegenstander van Granada CF in Europa League

GRANADA – In de eerste knock-out fase van de Europa League is voetbalclub Granada CF gekoppeld aan het Italiaanse SSC Napoli. De eerste ontmoeting tussen beide clubs is op donderdag 18 februari 2021 in het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada (aanvang 21.00 uur), de return in Napoli staat gepland op donderdag 25 februari (aftrap om 18.55 uur).

Granada plaatste zich overtuigend voor de  knock-out fase van de Europa League door in de zes poulewedstrijden slechts één keer te verliezen (op eigen veld moest de ploeg het hoofd buigen voor het Nederlandse PSV, nadat in een eerder stadium wél van PSV werd gewonnen in Eindhoven, red.). Eerder worstelde Granada zich met succes door drie voorrondes in het Europese debuutjaar voordat de ploeg werd toegelaten tot de poulefase van het toernooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s