Voetbalduels uit twaalfde speelronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de twaalfde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn zondag in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Gedurende de huidige lockdown is ook bar El Fuego deze dagen om 18.00 uur verplicht gesloten, waardoor de wedstrijden die op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond op het programma staan niet vertoond kunnen worden. Wél te zien zijn de eredivisieduels op zondagmiddag 6 december. Daarbij neemt Vitesse het vanaf 13.15 uur in Arnhem op tegen Heerenveen. In Venlo speelt VVV (aftrap om 15.30 uur) tegen Feyenoord en Willem II werkt in Tilburg tegelijkertijd een thuiswedstrijd af tegen Sparta.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere (middag)voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Zo wordt onder meer zondagmiddag 13 decenber het streekduel in de Segunda Divisíon tussen UD Almería (nummer drie op de ranglijst) en Málaga CF (de huidige nummer negen van de stand) vanaf 16.00 uur uitgezonden.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s