Temperaturen iets omhoog rond Nerja

NERJA – De temperaturen gaan de komende dagen iets omhoog rond Nerja. Wél is er daarbij sprake van een (bij tijd en wijle harde) wind én blijft er kans op regenbuien. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersverwachtingen voor de komende dagen.

Zaterdag zou het kwik daarbij volgens de weerkundigen van Aemet kunnen stijgen tot een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden Celsius, om dan halverwege de komende week weer te dalen naar circa 16 graden Celsius. Met uitzondering van zondag 13 en maandag 14 december is er wel dagelijks kans op een regenbui, terwijl de wind vooral op vrijdag 11 december en zaterdag 12 december aan kan wakkeren tot krachtig. De zon laat zich, in de voorspellingen van de meteorologen, de komende week slechts sporadisch zien aan de Costa del Sol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s