Granada CF plaatst zich voor volgende ronde in Europa League

THESSALONIKI – Met een 0-0 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF zich donderdagavond 10 december geplaatst voor de knock-out fase in de strijd om de Europa League.

Mede door de puntendeling in Griekenland eindigde Granada in het Europese debuutjaar als tweede in Groep E, achter het Nederlandse PSV. PAOK en het Cypriotische Omonia Nicosia (dat donderdagvond met 4-0 werd geklopt door PSV, red.) eindigden respectievelijk als derde en vierde in deze poule.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s