Voetbalduels uit elfde speelronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de elfde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn zondag in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Gedurende de huidige lockdown is ook bar El Fuego deze dagen om 18.00 uur verplicht gesloten waardoor de wedstrijden die op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond op het programma staan niet vertoond kunnen worden. Wél te zien zijn de eredivisieduels op zondagmiddag 6 december. Daarbij neemt Feyenoord het vanaf 13.15 uur in de Rotterdamse Kuip op tegen Heracles Almelo. In Alkmaar speelt AZ (aftrap om 15.30 uur) tegen FC Groningen en FC Utrecht werkt tegelijkertijd een thuiswedstrijd af ADO Den Haag.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere (middag)voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s