Málaga CF opnieuw onderuit in La Rosaleda

MALAGA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División heeft het Andalusische Málaga CF zaterdagavond 5 december opnieuw een thuisnederlaag geleden. In het stadion La Rosaleda bezorgde tegenstander FC Cartagena de Andalusische formatie de vierde nederlaag op eigen veld in de competitie: 1-2.

Málaga ging nog wel voortvarend van start en kwam na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong toen Marc Martínez de bal in het eigen doel werkte: 1-0. Doelman Julian Soriano hielp na een klein half uur spelen Cartagena weer in het zadel door opzichtig te blunderen bij een vrije trap van Alejandro Gallar. Soriano schatte de bal volkomen fout in toen deze van grote afstand het zestien meter gebied indaalde en met een stuit langs hem in het doel verdween: 1-1. Een kwartier na rust bezegelde Alberto de la Bella het lot van de thuisclub: 1-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s