Stroomonderbrekingen gepland in delen van Nerja de komende week

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk van Nerja kan er de komende week sprake zijn van een aantal stroomonderbrekingen in Nerja. Het onderhoud is voorzien aan de Avenida Rodriguez Acosta én de Calle Hernando de Carabeo.

Het onderhoud staat gepland op woensdag 9 december aan de Avenida Rodriguez Acosta tussen 08.00 en 11.30 uur én tussen 17.10 en 19.30 uur. Aan de Calle Hernando de Carabeo staan werkzaamheden gepland tussen 08.30 en 11.30 uur én tussen 16.00 en 19.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s