Data wandelvierdaagse Marbella 2021 bekend

MARBELLA – De data voor de tiende editie van de Marbella 4 Days Walking zijn bekend. Na de afgelasting van dit jaar (vanwege het Corona-virus, red.) staat de wandelvierdaagse nu gepland voor 7 tot en met 10 oktober 2021. 

De Marbella 4 Days Walking is een variant op de Nijmeegse Vierdaagse, met het verschil dat de deelnemers aan M4DW zelf kunnen kiezen of ze vier dagen meedoen óf slechts één, twee of drie dagen gaan wandelen. Het wandelevenement is de grootste in zijn soort in Spanje.

Er is keuze uit routes van tien, twintig kilometer of dertig kilometer en uiteraard is de route iedere dag anders. De deelnemers die alle vier dagen de routes hebben gelopen komen over de Vía Gladiola terug op het startplein (Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella) waar ze een welverdiende medaille in ontvangst nemen. In 2017 waren er 2200 deelnemers, verdeeld over 21 verschillende nationaliteiten.

De inschrijving is inmiddels geopend, meer info is verkrijgbaar op de website https://marbella4dayswalking.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s