Opnieuw zege voor Málaga CF in uitwedstrijd

FUENLABRADA – In het voetbalstadion La Aldehuela van Fuenlabrada heeft het Andalusische Málaga CF het thuisspelende CF Fuenlabrada dinsdagavond 1 december met 0-2 verslagen in de zestiende speelronde voor de Segunda Divisíon.

Málaga nam na ruim een half uur spelen de leiding via een rake kopbal van Yanis Rahmani en verdubbelde de marge vijf minuten voor tijd via Ramón Enríquez Rodrígues. Mede door deze vierde zege in een uitwedstrijd van dit seizoen is Málaga nu gestegen naar de zesde plaats op de competitieranglijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s