Mercadona past openingstijden aan in december

NERJA – De supermarktketen Mercadona heeft in de maand december voor een aantal dagen de openingstijden aangepast. De beide vestigingen in Nerja zijn maandag 7 december tot 15.00 uur geopend, op dinsdag 8 december (nationale feestdag, Inmaculada Concepción) zijn deze winkels gesloten.

Op de dag voor Kerst, op donderdag 24 december, gaan de vestigingen om 19.30 uur dicht en zijn ze een dag later gesloten. Ditzelfde gebeurt een week later, als de Mercadona-vestigingen op donderdag 31 december de deuren om 15.00 uur dicht doen en op nieuwjaarsdag zijn gesloten. Ook op woensdag 6 januari (Reyes Magos) zijn de vestigingen in Nerja gesloten.

Mercadona heeft twee vestigingen in Nerja. De oudere is te vinden in het centrum van de stad  aan de Calle San Miguel (tegenover het bureau van de Guardia Civil), in 2014 werd de nieuwste vestiging aan Calle Cártama (naast de N-340 bij de rotonde boven de wijk Burriana) geopend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s