Nieuwe schoonmaakvoertuigen voor gemeente Nerja

NERJA – De gemeente Nerja wil drie nieuwe reinigingsvoertuigen aanschaffen in een poging de straten en pleinen in de stad beter te kunnen ontsmetten in de strijd tegen het Covid-19 virus. Hiervoor is afgelopen week een inschrijvingstermijn voor leveranciers geopend, waarbij het budget is vastgesteld op 120.000 euro.

Daarnaast is er in de afgelopen raadsvergadering een bedrag van 35.000 euro gereserveerd voor de aanschaf van een derde, kleiner, voertuig. “Met de uitbreiding van het gemeentelijk wagenpark hopen we de ontsmettings- en reinigingsacties aanzienlijk te verbeteren en in een hogere frequentie uit te voeren”, stelt burgemeester José Alberto Armijo in een verklaring.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s