Granada CF in slotfase onderuit bij Celta

VIGO – Met twee tegendoelpunten in de slotfase ging Granada CF zondagavond 29 november alsnog onderuit in het Primera División-duel met Celta de Vigo. De voetbalwedstrijd leek lang af te stevenen op een puntendeling maar in de laatste tien minuten slaagde de thuisclub er alsnog in, via twee late treffers, het veldoverwicht om te zetten in een 3-1 overwinning.

Granada nam aanvankelijk het heft in handen via een treffer van de Colombiaanse spits Luis Javier Suárez in de 25ste minuut van de eerste helft. Het antwoord van Celta liet niet lang op zich wachten: twee minuten later was de stand weer in evenwicht na een doelpunt van Manuel Agudo Durán (alias ‘Nolito’).

Daarna leek het duel lang op een 1-1 eindstand uit te draaien tot Miguel Baeza negen minuten voor tijd de 2-1 binnen werkte. Fran Beltrán tekende vijf minuten voor tijd voor de beslissende 3-1. In de bijna tien minuten durende extra tijd slaagde Granada er niet in die schade te repareren. Wél werd Celta-speler Okay Yokuslu in de 98ste minuut met een rode kaart van het veld gestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s