Voetbalduels uit negende speelronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de negende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Gedurende de huidige lockdown is ook bar El Fuego deze dagen om 18.00 uur verplicht gesloten, waardoor de wedstrijden die op zaterdag en zondagavond op het programma staan niet vertoond kunnen worden. Wél te zien zijn de eredivisieduels op zondag 22 november. Daarbij neemt Ajax het vanaf 12.15 uur in Amsterdam op tegen Heracles, in Sittard speelt Fortuna (aftrap om 14.30 uur) tegen Feyenoord en PSV speelt van 16.45 uur in Enschede een uitwedstrijd tegen FC Twente.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het Andalusische Málaga CF speelt zaterdagmiddag 21 november vanaf 14.00 in het eigen La Rosaleda-stadion een thuiswedstrijd tegen Leganés.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s