Daling van temperaturen rond Nerja in weekeinde

NERJA – Er leek geen einde te komen aan de fraaie nazomer rond Nerja, maar nu is het einde toch in zicht. Vrijdag 20 november wordt de grens van 20 graden Celsius nog overschreden als gemiddelde dagtemperatuur, daarna zakken de temperaturen tot gemiddelde waarden van circa 18 graden terwijl de meteorologen vanaf halverwege de komende week ook regenbuien verwachten.

Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Komend weekeinde laat de zon zich nog geregeld zien maar neemt de wind in kracht toe. Vanaf woensdag 25 november verwacht Aemet regenbuien rond Nerja, de temperaturen lopen dan verder terug tot gemiddeld 16 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s